Over ons

Over ons

Professioneel,
flexibel, enthousiast

Het team van Top Catering

Organiseren, gasten ontvangen, koken en serveren – het is mensenwerk. En het is een vak. Een vak waar je alleen maar goed in kunt zijn met de nodige bevlogenheid.

De mensen van Top Catering zijn echte professionals die ook na jaren nog elke dag met het grootste plezier bezig zijn met hun werk, met hun klanten en met de gasten van hun klanten. En dat merkt u!

Lucia van Poorten

Lucia werkte na haar opleiding als kok bij gerenommeerde restaurants als Krasnapolsky, Dikker & Thijs, Le Canard Sauvage en Gasterij Floris de Vijfde, en bij VIP-Catering.

Zij adviseert u met plezier bij het samenstellen van het menu en staat garant voor een professionele bereiding op het hoogste niveau.

Vanwege haar ervaring met internationale gasten is zij bekend met koosjere en vegetarische menu’s. Voor gasten met speciale diëten worden uiteraard aangepaste gerechten bereid.

Ton Joling

Ton werkte na zijn opleiding aan de horecavakschool bij Dikker & Thijs, Paarlberg & Levie, Chateau PC Hooft en VIP-Catering. Ook voltooide hij de Vinologen-academie waardoor hij u graag adviseert over de wijnkeuze.

Binnen Top Catering is Ton Joling verantwoordelijk voor het verzorgen van de ambiance en voor het aansturen van de vriendelijke, gemotiveerde bediening. Zodat u zich zonder zorgen helemaal aan uw gasten kunt wijden.

Sinds 1994

Dankzij die toewijding en het hoge niveau werkt Top Catering voor onder andere de Gemeente Amsterdam, de ambtswoning, ministeries, banken, rederij Kooij en grote binnenlandse en buitenlandse bedrijven.

Maar ook particulieren waarderen Top Catering voor de professionele aanpak en de flexibele manier waarop het bedrijf zich aanpast aan de wensen en het budget van de klant.